Szulyovszky Sarolta illusztrátor kiállítása

Helyszín: Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér (Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.)

Látogatható: 2017. december 8 – 2018. március 25. (meghosszabbítva!)

A Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér téli időszakra szóló kiállításán Szulyovszky Sarolta kortárs illusztrátor képein keresztül élhetjük át a mesék csodálatos világának megelevenedését. Az adventi várakozás időszakában kicsit lecsendesülünk, számba vesszük az elmúlt időszak történéseit és megpróbálunk feltöltődni, hogy újult erővel várjuk az eljövendő dolgokat. Ez a kiállítás ehhez remek kiinduló pont, különösen azon gyermekek, felnőttek és családok számára, akiket újra és újra magával ragad a gyermekkönyvek illusztrációinak világa.

Szulyovszky Sarolta 1972-ben született Budapesten, 1997 óta férjével és gyermekeivel Észak-Olaszországban él. Sopronban, a Nyugat-Magyarországi Egyetemen csomagolástervezést, majd Udinében (Olaszország) számítógépes grafikát tanult. 2004 óta grafikusként és illusztrátorként dolgozik, valamint illusztrációs foglalkozásokat tart gyerekeknek iskolákban és könyvtárakban. Itthon és Olaszországban számos gyermekkönyv jelent meg rajzaival, köztük Máté Angi meséi: „Volt egyszer egy„ (Pagony Kiadó) és saját meséje: „A hálás virág” (Csimota Kiadó). (Forrás: www.csodaceruza.hu)

A kiállításhoz kapcsolódó programok:

Január 27. 15:00-17:00
Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.
Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér

MESÉK FÉNYE – MENJÜNK BÁLBA!
Műhelyfoglalkozás

A Csikóca Művészeti Műhely januári kézműves foglalkozása, melynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek az aktuális kiállítás alkotásaival, majd e minták alapján farsangi öltöztető babákat készítünk.
Belépő: 500 Ft/fő

Február 24. 15:00-17:00
Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.
Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér

MESÉK FÉNYE – TAVASZRA FORDUL
Műhelyfoglalkozás

A Csikóca Művészeti Műhely januári kézműves foglalkozása, melynek keretében az érdeklődők megismerkedhetnek az aktuális kiállítás alkotásaival, majd e minták alapján tavaszi ajtódíszt készítünk.
Belépő: 500 Ft/fő