Íme egy program, amelynél át sem kell lépnünk az épület kapuját! A Múzeum házhoz megy!

Az „Utazó Múzeum” című programcsomag keretében múzeumpedagógus, muzeológus vagy művész kollégák vezetésével a résztvevők virtuális sétát tehetnek kiállításainkban. A felnőtt- és diákcsoportok részére szóló, vetített filmes és képes, 45-120 perces történeti, irodalmi és művészeti programok során lehetőség nyílik műtárgymásolatok kézbe vételére vagy akár eredeti műtárgyak megtekintésére, de a bemutatott képzőművészek és a történelem is megelevenedik a vásznon.
A felnőttek számára is kínált interaktív előadásokat képzőművészeti szakmai bemutatóval színesítjük, melyek formabontó részei lehetnek szakmai napoknak, rendezvényeknek, klubdélutánoknak.

A diákok számára rejtvények, feladatlapok, művészeti játékok, alkotótevékenység gazdagítja a programot iskolai környezetben, akár tanórákhoz kapcsolódva, akár az iskolai témanapok, projekthetek alkalmával!
Várjuk azon pedagógusok / programszervezők / klubvezetők jelentkezését, akik izgalmas, mégis ismeretekben gazdag programot szeretnének biztosítani diákjaiknak, csoportjaiknak!

A választható témákról bővebben ide kattintva olvashatnak.